четвъртък, 27 ноември 2014 г.

Микровълновата фурна-устройство за живи мъртъвци!

Микровълновата фурна-устройство за живи мъртъвци!

Хората днес, умират отчасти поради това, че продължават да се хранят с "мъртви" хранителни стоки, които са били "убити" в микровълнова фурна.
Те вземат перфектно здравословно парче сурова храна, богата на витамини и естествени лечебни вещества, а след това бомбардират в микровълнова и унищожават неговата хранителна стойност.


Хората са уникални същества на планетата, които унищожават хранителната стойност на храната преди хранене.
В Русия, микровълновите са забранени още от 1976 г., поради негативните последици за здравето като показват много проучвания, които са проведени за тяхното използване.
С други думи, хората днес ядат твърде много калории, но храната не е достатъчно богата на хранителни вещества. Резултатът е, разбира се, това на което сме свидетели днес: епидемия от диабет, рак, болести на сърцето, депресия, увреждане на бъбреците, нарушение на черния дроб и още много други.
Микровълнова фурна е устройство на живи мъртъвци!

Хората, които редовно използват микровълнова фурна са под риск от дегенеративни заболявания и доживотна битка със затлъстяването.
Колкото повече използвате микровълнова печка , състоянието ще бъде все по-лошо и вероятно ще ви бъдат диагностицирани различни заболявания и ще станете зависими от лекарства, които, разбира се, ще създадат други здравословни проблеми, които водят до голямо спираловидно влошаване на здравето.

Направете си услуга: изхвърлете микровълнова печка.