понеделник, 7 март 2016 г.

Впечатляващ фотопроект показва как нашите грижи и страхове ни превръщат в напълно различни хора

Езикът на тялото е изключително мощен инструмент. Ако можете да разчетете знаците, ще комуникирате много по-ефективно. Езикът на тялото обаче може да изложи на показ и вашите най-големи страхове и слабости. Нашите демони могат с лекота да се превърнат в истински чудовища. Всичко, от което се страхуваме и от което ни е срам, понякога ни правили изключително несигурни.

„Брайтсайд“ реши да проведе свой собствен експеримент и да покани млади хора, които никога досега не са се срещали и не са участвали в професионална фотографска сесия. В самото начало те са подканени да си спомнят най-лошата ситуация, която някога са преживявали, или най-унизителният момент в живота си. Няколко часа по-късно те отново застават пред обектива, но този път целта им е на да покажат силата на своята самоувереност.
Крайният резултат може да ви остави без думи – всички снимки са направени при едни и същи обстоятелства. Разликата между тях обаче е поразителна и очевидна. Затова не забравяйте, че всичко се свежда до самочувствие и увереност. Вярвайте в себе си и ще изглеждате (а още по-важно – ще се чувствате) невероятно!