петък, 27 май 2016 г.

Известни хора, умрели по време на секс


От една страна смъртта по време на секс се нарича „сладка“ и дори „кралска“, а от друга – си е някак срамно. Непознати хора ще те видят в неприличен вид, а след това на всяка крачка ще ръсят шеги по твой адрес. От трета гледна точка, това е добър начин да влезеш в историята.

Атила – вождът на хуните
Знаменитият варварин имал внушителен любовен багаж във вид на 7 жени, когато на пътя му застава малката 12-годишна бургундка Хилда. Казват, че очите й били толкова красиви, че великият владетел не успял да устои.
И умрял в първата брачна нощ, нанасяйки непоправими щети върху психиката на своята малолетна съпруга. Други твърдят, че Атила страдал от кръвотечение в носа и просто се обезкървил до смърт през първата си брачна нощ. Но вие на кое вярвате?
Папа Йоан XII
Папата – свято лице, наместник на Бога на Земята, но се оказва, че и с него се е случила случка във вид на flagranto morto (смърт със свалени панталони). Папа Йоан XII (955-964) бил пребит до смърт от мъжа на чаровна жена в момент на съвкупление на духовника със съблазнителката.
Папа Павел II
А пък папа Павел II (1467-1471) бил по-малко късметлия или, напротив, повече. Той починал по време на секс с едно момче-служител. И момчето играело, така да се каже, активна роля.
Феликс Фор
Като на всеки французин, и на френския президент (от 1895-1899) не му били непознати удоволствията, и често, след като привършвал с държавните дела, се занимавал с леки, платени жени. Особено приятно му било с Маргьорит Стейнел, с която по време на секс в Елисейския
дворец той умира.
Според официалната версия от сърдечен удар, който се случил по време на фелацио. На гроба на Фор Жорж Клемансо оставил епитафията “Il voulait etre Cesar, il ne fut que Pompee”, което може да се преведе като „Той искаше да бъде Цезар, а завърши като Помпей.
Майкъл Хътчинс
В смъртния акт на звездата от някога ужасно популярната група INXS е записано самоубийство. В това вярват и многобройните му фенове. Все пак, не всичко е толкова просто. Смъртта настъпила в хотелска стая. Майкъл бил открит удушен с колан от змийска кожа.
Няколко години по-късно приятелката му, която, впрочем, по нейните първоначални показания се намирала в съседната хотелска стая и „не чула нищо“, признала, че Майкъл много обичал странните сексуални игри. Особено приятна му била асфиксията по време на секс – това е, когато в момент на оргазъм, започнеш да затягаш колан или въже около шията си с цел засилване на усещането. Просто този път девойката може би е прекалила.
Дейвид Карадайн
Звездата от „Убий Бил“ и „Кунг фу легендата продължава“ се счита за последния от известните секс-мъртъвци, простете за цинизма. Нещастният случай с актьора се случил в Бангкок през лятото на 2009 г. Подобно на Майкъл Хътчинс, и Карадайн се увличал по секс-афиксията.
Само че по авто афиксията, тоест стигал до оргазъм и се задушавал сам. В крайна сметка, открили мъртвото му тяло в хотелската стая заедно с две въжета – едното било омотано около шията му, а другото – около пениса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар