вторник, 21 юли 2015 г.

Черни боровинки – изумително полезни за здравето

Черни боровинки – изумително полезни за здравето

Ползи от прием на черни боровинки

Черни боровинки държат болестите далеч. Те дарят с невероятен тонус и истински съживяват организма. Благодарение на тях ще подобрите цялостното си здраве, като се отървете от проблеми със зрението.

Ползи от прием на черни боровинки
Доказано е, че черните боровинки пазят очите и имат уникалната способност да подобряват зрението на хората с проблеми.
Те са силно препоръчителни и при
коремни болки. Можем да наречем приемът на черни боровинки истинска благодат за тялото.
Те не случайно са толкова силно търсени и желани от голям процент хора в страната.
Силата им едва ли би могла да се сравни с който и да било друг плод в нашата страна. Реално природното средство противодейства на стареенето и то с пълна сила.
Учени са останали поразени от мощното действие на черната боровинка. Доказано е още, че тя може да повлияе по един чудесен начин при болестта на Алцхаймер, а също така и при болестта на Паркинсон.
Черни боровинки се употребяват като профилактично средство против тези две толкова сериозни заболявания.
В плодчетата се откриват завидно количество антиоксиданти. Благодарение на тях се подобрява работата на главния мозък.
Следователно всички възрастни хора, системно
употребяващи черни боровинки (и препарати от тях), могат да се надяват на доста бързи двигателни реакции, подобно на тези при млади хора.
Използването на екстракт от черна боровинка е в състояние да помогне на организма при изработването на хормоните на растежа. Той е пряк отговорник и за обновяването на клетките в тялото.
Черни боровинки се препоръчват още за укрепване на кръвоносните съдове. Без съмнение този факт значително удължава живота на всеки един от нас.
Не бива да забравяме и друго негово също толкова възхитително качество. Плодът е много полезен за прекратяване растежа и разпространяването на туморите.
Тази лечебна храна е идеална и при хора, които са засегнати от диабет. Всички тези ползи само и единствено с прием на черни боровинки.