четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Лечение с вода? Възможно е!


Ако имате здравословен проблем, опитайте лечение с вода.

Водата не е просто течност, която е необходима на клетките в тялото. Тя действа като пречистващ филтър за организма, премахва токсините и вредните вещества.
За никой не е тайна, че чаша топла вода, приемана сутрин на празен стомах е пътят към доброто здраве и дълголетие.

Този прост ритуал ускорява процеса на пречистване на токсините от тялото, понижава холестерола, подпомага процеса на отслабване, влияе върху нормалното функциониране на мозъка, стомашно-чревния тракт и правилната обмяна на веществата.
През деня може да пиете вода винаги, когато почувствате жажда. Най-добре е това да се случва поне половин час преди хранене.
Учените са изчислили, че необходимото количество от животворната течност е 30 мл. на 1 килограм телесно тегло.
Лечение с вода – един наистина лесен метод за разрешаване на здравословните проблеми При дехидратация страда цялото тяло. Смущенията, причинени от недостиг на вода в клетките на нервната система, веднага се проявяват под формата на болка. Често главоболието сигнализира, че организмът има нужда от вода.Вода - защо ни е толкова нужна?
При липса на вода може да пострада и храносмилателната система. Една от причините за поява на запек е именно дехидратацията. В този случай може да приложите лечение с вода, което в комбинация с умерено движение бързо ще даде положителни резултати.
Редовният прием на прозрачната течност намалява апетита и нормализира обмяната на веществата.
За да се възползвате от процедурата лечение с вода е необходимо да приемате течността поне половин час преди хранене и 1 час след това.
Вече Ви споменахме, че 30 мл. вода на килограм телесно тегло е нормалната
дневна доза. Това прави около 8 чаши дневно за един възрастен.
Според японците е много важно при чудодейното лечение с вода, прозрачната течност да бъде гореща. За да има ефект този метод е необходимо поне 30-40 минути преди закуска да изпиете 600 мл. гореща вода.
Ако повтаряте процедурата всяка сутрин в продължение поне на 1 месец, Вие ще успеете да излекувате диабет. В случай, че имате гастрит или запек е необходимо да пристъпите към уникалното лечение с вода. Прилагайте го в продължение на 10 дни и ще забравите за неприятните здравословни проблеми.